LHE ontharen Mijdrecht

LHE is de afkorting voor Light & Heat Energy. Deze unieke combinatie van licht en warmte-energie is een veilige en effectieve methode om definitief te ontharen, zonder het omringende weefsel (de huid) te beschadigen.

Ontharen met LHE zonder risico’s

Om haar definitief te verwijderen, is het nodig om de haarfollikel op 74 graden te vernietigen. Hierdoor kan er geen nieuw haartje meer ontstaan in de haarfollikel. Om dit te bereiken genereert LHE een zeer lage en veilige energiegolf van licht en warmte in de huid. De warmte wordt geabsorbeerd door melanine (pigment) in de haar, dit veroorzaakt een temperatuurverhoging in de follikel. Door de warmte absorbeert de haar meer licht en de temperatuur in de follikel stijgt tot de gewenste temperatuur. LHE is een zeer doeltreffende en veilige methode om haar te verwijderen – zonder de omringende huid te beschadigen.

Fotodynamische meso drone: filler (Density)

De normale manier waarop licht door het lichaam wordt opgenomen is via de acupunctuurpunten en vanaf daar worden de fotonen via de meridianen verder het lichaam in vervoerd. In een fotodynamische drone fillerbehandeling worden zeer specifieke verjongende actieven geëncapsuleerd in micro drones die geprogrammeerd zijn om zich uitsluitend aan fiboblasten (collageen en elastine fabriekjes), te hechten en daar hun inhoud af te geven. Deze drones zijn gemaakt van lichtdragende microalgen  welke de energie van het licht in de behandelingen doorgeven aan de cellen. Hierdoor beschikken de fibroblasten niet alleen over actieven die collageenproductie en hyaluronzuur productie te stimuleren (wat volume geeft), maar het licht zorgt er tegelijkertijd voor dat het hyaluronzuur uitzet en in volume toeneemt. Het resultaat is een stralende, gladdere  en door volume gelifte huid met een hernieuwde hechtheid.

Fotodynamische meso drone: verjonging (Timeless)

De normale manier waarop licht door het lichaam wordt opgenomen is via de acupunctuurpunten en vanaf daar worden de fotonen via de meridianen verder het lichaam in vervoerd. In een fotodynamische drone verjongingsbehandeling worden zeer specifieke verjongende actieven geëncapsuleerd in micro drones die geprogrammeerd zijn om zich uitsluitend aan fibroblasten (collageen en elastine fabriekjes), te hechten en daar hun inhoud af te geven. Deze drones zijn gemaakt van lichtdragende microalgen  welke de energie van het licht in de behandelingen doorgeven aan de cellen. Hierdoor beschikken de fibroblasten niet alleen over actieven die collageenproductie stimuleren en de telomeren van het DNA in onze huidcellen verjongen, maar ook een enorme hoeveelheid extra cellulaire energie. Een kuur van deze behandeling , samen met een vervolgproduct voor thuis kan zorgen voor een letterlijke huidverjonging tot 10 jaar.

Bekijk de video voor meer informatie

 

De grootste voordelen van de LHE methode zijn

  • Geschikt voor alle huid- en haarkleuren
  • Zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding
  • Veilig
  • Gemiddeld 12 behandelingen nodig

Je eerste behandeling begint altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er naar aanleiding van een vragenformulier besproken welke behandeling je ondergaat en, omdat dit per persoon kan verschillen, hoeveel behandelingen je nodig hebt. Tevens worden er drie testflitsen gedaan

Veilig en effectief permanent ontharen? Kies voor LHE!