Cellics

We zijn gewend om van alles op onze huid te smeren, Cellics toont wetenschappelijk aan dat goed voor jezelf en je huid zorgen begint van binnenuit. Geen behandeling met apparatuur, niet iets om op je huid te smeren, maar om in te nemen.

Groente, vlees en fruit anno nu bevatten niet meer dezelfde voedingsstoffen als vroeger en we moeten meerdere producten (in de vorm van potten en pillen) slikken om te komen aan de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Het innemen van de voedingsstoffen is nog nooit zo gemakkelijk als nu, met de speciale producten van Cellics!

 

Cell Elixer let’s rebuild

Dit topproduct omvat alles wat jouw huid nodig heeft om huidverjonging en ondersteuning van allerlei lichaamsprocessen te creëren. Cell Elixer zorgt voor een gezonde, soepele en strakke huid.

Cell Omega let’s shine

De visolie van Europese vis ondersteunt je hart en bloedvaten, en zorgt voor een soepele huid. Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding. Cell Omega zorgt voor een betere hersenstofwisseling, meer focus en een beter geheugen. Tevens verhoogt het de vetverbranding.

Cell Pure let’s detox

Met Cell Pure werk je van binnenuit aan een onzuivere huid. Dit detox-supplement remt ontstekingsreacties en ondersteunt lever en nieren tijdens hun ontgiftingsproces. Cell Pure is een mooie detox-ondersteuning tegen acné. Daarnaast zorgt het voor soepelere gewrichten, het wegtrekken van vochtwallen en vocht in de benen en andere ontstekingen in het lichaam.