Elastine Infusion Therapy Mijdrecht

We krijgen er allemaal mee te maken; huidveroudering. Rimpels, volumeverlies en een dunnere huid zijn het gevolg. De huid veroudert, doordat essentiële bouwstoffen (zoals elastine, collageen en hyaluronzuur) minder worden geproduceerd door het lichaam.

Met de speciale Elastin Infusion Therapy wordt het elastineniveau in de huid opzienbarend verhoogd. Zoals collageen de huid haar stevigheid geeft, geeft elastine de huid flexibiliteit, het vermogen om terug te schieten op haar plek, nadat het is ingedrukt of is uitgerekt. Elastine zorgt ervoor dat je huid mooi om de contouren van je gelaat heen past.

Wat is Elastine Infusion Therapy?

Elastine Infusion Therapy is een salonbehandeling waarbij met lichte verwarming van de huid enorme hoge doseringen van het werkzame natuurlijke Tropoelastine worden ingewerkt, gevolgd door een activator. Dit mag één keer per maand gebeuren en per behandeling kan met deze therapie maar liefst tot twee jaar elastineverlies worden herplaatst! Een therapie die jouw verwachtingen absoluut zal overstijgen.

Wat doet de Elastine Infusion Therapy met de huid?

  • verbetert de bloedcirculatie
  • maakt de huid reactiever d.m.v. activatoren
  • vergemakkelijkt het metabolisme van de proteïne door katalysatoren
  • vernietigt elke vrije radicaal die het proces zou onderbreken of de proteïne zou beschadigen d.m.v. super-antioxidanten

Wanneer beginnen met de Elastine Infusion Therapy?

De wetenschap verschilt van mening, maar we kunnen gerust stellen dat we, vanaf ongeveer ons 25e levensjaar, elastine beginnen te verliezen. Dit heeft een oorzaak van binnenuit en staat los van exogene factoren, zoals zonschade, die dit verlies overigens wel kunnen vergroten. Iedereen boven de 25, dus ook wanneer men nog geen ernstige huidverslapping vertoont, heeft te maken met elastineverlies. Het is slechts een kwestie van tijd voordat dit zichtbaar wordt.

Daarom is het aan te raden om vroegtijdig te beginnen met deze therapie, zodat je huidverouderingskenmerken zoveel mogelijk beperkt.

Nog betere resultaten behalen bij deze behandeling?

Kies dan voor de supplementen van Cellics. Deze supplementen vormen een belangrijke aanvulling op de benodigde vitaminen en mineralen om er stralend uit te zien en je fit te voelen. Ze maximaliseren het effect van de behandeling, voor sneller en beter resultaat. Klik hier voor meer informatie over Cellics supplementen. 

Je huid zichtbaar en op een natuurlijke manier verjongen?