Fractional needling Mijdrecht

Fractional needling (ook wel micro-needling) is de ideale behandeling voor het verminderen van rimpels, littekens, striae en een doffe en vale huid. Deze behandeling is 100% veilig, maar zeer effectief.

Fractional needling, wat doet het precies?

Met de steriele micro-naaldjes van de fractioneedling pen, welke aan te passen is in diepte en snelheid, worden honderden uiterst kleine kanaaltjes gemaakt. Door deze kleine kanaaltjes kunnen de hierna volgende werkstoffen zeer goed en diep worden opgenomen in de huid. Dit optimaliseert de celfunctie in de aanmaak van collageen en elastine.

Collageen en elastine zijn de twee belangrijkste stoffen in de huid wanneer het gaat om huidverjonging. Naarmate je ouder wordt, daalt het collageengehalte met 1% per jaar. Deze afname is te zien in de vorm van rimpels en verlies van gezichtscontouren. Ook het elastine gehalte neemt af, waardoor de huid minder goed terugkeert in de oorspronkelijke vorm.

Door fractionel needling wordt zowel het collageen als elastine gehalte verhoogd, wat direct zorgt voor meer volume en minder rimpels.

Wanneer beginnen met fractional needling?

Wist je dat het collageen- en elastinegehalte al vanaf ons 25e levensjaar minder wordt? Daarom is het belangrijk tijdig te beginnen met anti-aging behandeling, je kunt er immers maar beter op tijd bij zijn, zodat (onnodige) schade wordt voorkomen.

Welke huidproblemen worden met succes zichtbaar verminderd door middel van fractional needling?

  • Rimpels in het gelaat, de zones wangen, rond de mond en de ogen.
  • Huidverslapping van gelaat, ogen, hals en decolleté.
  • (Acné) littekens 
  • Doffe en vale huid
  • Rimpels op het decollete.

Resultaat

Direct na de eerste behandeling zie je zichtbare verbetering van de huid. De huid is stralender en voller. Voor het beste resultaat raden wij je aan de behandeling in kuurverband te volgen, waarbij je vier tot zes opeenvolgende behandelingen ondergaat, gedurende vier tot 6 weken. 

Bij rimpels en verslapping is het van belang om de huid te blijven stimuleren om het resultaat vast te houden. Voor onderhoud volstaat één behandeling eens in de drie à 6 maanden. De therapie is efficiënt, veilig, beproefd en betrouwbaar.

Wens jij eindelijk verlost te zijn van die doffe en vermoeide huid? Wil je weer stralen en goed in je vel zitten? Kies voor de fractional needling behandeling!