Hissys fotodynamische drone producten en behandelingen

Hissys fotodynamische drone producten en behandelingen

Jip & Janneke

Hissys Technology behandelingen zijn specialiseerde behandelingen met fotodynamische cosmetica waarin gebruikt wordt gemaakt van voorgeprogrammeerde encapsulatie en afleversystemen voor fool-proof exact afleveren  van zeer specifieke actieven in de huid- of haarcellen.

Deze aflevercapsules zijn lichtdragende micro drones die geactiveerd worden door het LED, laser of IPL licht in een behandeling en de energie van dit licht naar de doelcellen dragen.

Op dit moment zijn er al 3 fotodynamische drone behandelingen beschikbaar:

 

Fotodynamische drone ontharing

In deze behandeling worden de beperkingen van lichtontharingen volledig voorbijgegaan door het feit dat haarkleur en de groeifase van de het haar geen rol meer spelen in het wel of niet slagen van de ontharing.

De ontharingsdrones zijn voorgeprogrammeerd om zich te koppelen aan de kiemcellen van het haar en geven daar doelgericht hun inhoud in deze cellen af, welke het enzym dat verantwoordelijk is voor de haargroei doodt.

Waar we voorheen volledig afhankelijk waren van de groeifase waarin het gepigmenteerde haar zich bevond om van de verschroeiende actie van het licht op de kiemcellen van het haar te kunnen profiteren, dragen de drones in deze behandelingen de energie van de lichtbehandelingen door tot de  kiemcellen, ongeacht de groeifase van de haar.

De behandeling kan thuis worden voortgezet met een drone product dat zónder lichtactivatie kiemceldodende actieven in de follikel brengt.