Cosmetica merken

Skin Philosophy

Het hoofdconcept van SkinPhilosphy is support en regeneratie van de huid functies. Dit geeft verbetering en optimaal functioneren van de huid op cellulair niveau.

Wat SkinPhilosophy onderscheidend maakt is de juiste compositie passend bij de zuurtegraad [pH], en een optimaal assortiment van formules en unieke samenstelling van actieve ingrediënten. Cosmeceuticals zijn huid verzorgingsproducten waarbij de werkzame ingrediënten vaak hoog gedoseerd zijn, maar vooral elkaars werking versterken waardoor huidverbetering gerealiseerd wordt.

De cosmeceuticals zijn uiteraard airless verpakt. SkinPhilosophy is een serum specialist, deze unieke werkstofcomplexen kun je met alle insluistechnieken combineren. De voor Skinphilosophy ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

Jean D'Arcel

Dé huidverzorging voor échte huidverbetering.

Jean D'Arcel wordt bij Solente ingezet voor de wellness behandelingen. Bij gebruik van de juiste producten krijgt jouw huid de juiste verzorging en blijft ze in topvorm. De producten van JEAN D’ARCEL bevatten hoge concentraties aan werkstoffen voor een snel resultaat.

Voedingssupplement merken

Eqopology

Bij Eqology zijn we zeer gepassioneerd over de natuur en dat is zichtbaar in onze producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingrediënten. Al onze producten zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

PN pronail

Ik werk met deze fantastische gellak en blijft erg lang zitten!

HLF laboratories

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed

Cellics

Wij bieden Cellics producten aan

Hisyss