Cosmetica merken

Skin Philosophy

Het hoofdconcept van SkinPhilosphy is support en regeneratie van de huid functies. Dit geeft verbetering en optimaal functioneren van de huid op cellulair niveau.

Wat SkinPhilosophy onderscheidend maakt is de juiste compositie passend bij de zuurtegraad [pH], en een optimaal assortiment van formules en unieke samenstelling van actieve ingrediënten. Cosmeceuticals zijn huid verzorgingsproducten waarbij de werkzame ingrediënten vaak hoog gedoseerd zijn, maar vooral elkaars werking versterken waardoor huidverbetering gerealiseerd wordt.

De cosmeceuticals zijn uiteraard airless verpakt. SkinPhilosophy is een serum specialist, deze unieke werkstofcomplexen kun je met alle insluistechnieken combineren. De voor Skinphilosophy ontwikkelde formules zijn baanbrekend, innovatief en staan garant voor een ongekende zuiverheid.

PN pronail

Ik werk met deze fantastische gellak en blijft erg lang zitten!

HLF laboratories

De specialist in het ontwikkelen van producten voor de verzorging van de huid, probleemnagels, de voeten en het lichaam die sinds 2005 op de markt verkrijgbaar zijn.

De productenlijn van HFL Laboratories biedt voor zowel verzorging als huid- en nagel problemen een goed

Hisyss Hissys fotodynamische drone behandelingen

Hissys Technology behandelingen zijn specialiseerde behandelingen met fotodynamische cosmetica waarin gebruikt wordt gemaakt van voorgeprogrammeerde encapsulatie en afleversystemen voor fool-proof exact afleveren  van zeer specifieke actieven in de huid- of haarcellen.

Deze aflevercapsules zijn lichtdragende micro drones die geactiveerd worden door het LED, laser of IPL licht in een behandeling en de energie van dit licht naar de doelcellen dragen.

Fotodynamische drone ontharing

In deze behandeling worden de beperkingen van lichtontharingen volledig voorbijgegaan door het feit dat haarkleur en de groeifase van de het haar geen rol meer spelen in het wel of niet slagen van de ontharing.

De ontharingsdrones zijn voorgeprogrammeerd om zich te koppelen aan de kiemcellen van het haar en geven daar doelgericht hun inhoud in deze cellen af, welke het enzym dat verantwoordelijk is voor de haargroei doodt.

Waar we voorheen volledig afhankelijk waren van de groeifase waarin het gepigmenteerde haar zich bevond om van de verschroeiende actie van het licht op de kiemcellen van het haar te kunnen profiteren, dragen de drones in deze behandelingen de energie van de lichtbehandelingen door tot de  kiemcellen, ongeacht de groeifase van de haar.

De behandeling kan thuis worden voortgezet met een drone product dat zónder lichtactivatie kiemceldodende actieven in de follikel brengt.

KRX Aesthetics

KRX Aesthetics, opgericht in 2016 in Kuala Lumpur, Maleisië, richt zich op professionele salon- en klinische producten.

KRX Aesthetics werkt samen met de beste Medical Skin Professionals om veilige en effectieve producten te kunnen formuleren. De producten worden vervaardigd in een KFDA en ISO gecertificeerde laboratorium, zijn CPNP en bij het Maleisische ministerie van Volksgezondheid geregistreerd, en sommige producten zijn VEGAN-gecertificeerd.

Ze beloven de veiligste, meest natuurlijke en de krachtigste ingrediënten in elk van hun producten te gebruiken.

Behandelingen van KRX Aesthetics die bij Huidspecialist Solente worden uitgevoerd zijn onder andere de Collageendraad liftbehandeling, diverse maskers en serums.

Omega flow

Omega 3 heeft een positief gezondheidseffect op onder andere je hart, hersenen, ogen en bloeddruk, maar ook op je huid! Niet voor niets wordt omega 3 in veel huidverzorgingsproducten gebruikt. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van omega 3 in beautyproducten. Deze smeer je op de huid. Visolie verzorgt de huid juist van binnenuit met omega 3. Klik hier om hier meer over te lezen.