Nieuw: Collageendraad lift behandeling

Er is een nieuwe trend op het gebied van anti-aging: de collageendraad lift behandeling. 

Collageendraad behandeling is nieuw en bij uitstek geschikt voor het verminderen en verzachten van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Zonder inspuiting of onnatuurlijke technieken kunnen we met de collageendraad behandeling (op basis van collageen en stamcellen) mooie resultaten behalen.

Deze behandeling is vanaf nu te boeken!

Wat is de collageen draadlift behandeling?

Deze behandeling is ontzettend populair voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Met de collageen draadtechniek worden (zonder prikken of naalden) collageendraden met een speciale techniek in de huid gewerkt. Hierdoor gaat de collageen in je huid vernieuwen en verbeteren en zo verminderen of verdwijnen je rimpels. 

Wat is collageen en waarom is het goed voor je huid?

Collageen zorgt voor de sterkte, volume en elasticiteit van onze huid. Het is dus een belangrijk onderdeel tegen huidveroudering. Naarmate we ouder worden, produceert ons lichaam jaarlijks steeds minder collageen. Op ongeveer 70-jarige leeftijd is de huiddikte al met 80% verminderd. De afname van collageen begint ongeveer vanaf 25 jaar. Vanaf dit moment kan het helpen om je huid aan te vullen met collageen. Of vanaf het moment dat je (preventief) iets aan huidveroudering wil doen. 

Helaas is het niet zo eenvoudig om een crème te gebruiken met collageen. Dit is omdat de onderdelen van collageen groter zijn dan de poriën in de huid die het moeten opnemen. Collageen zal daardoor niet door de bovenste huidlaag (epidermis) treden en het bindweefsel (dermis) bereiken, waar collageen eigenlijk het werk moet doen.

De draadtechniek is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat het mogelijk is om (zonder naalden) collageen in de huid op te nemen en de collageen aanmaak te stimuleren.

Hoe werkt de collageendraad lift behandeling precies?

Met een speciaal tangetje en serum wordt een collageendraad in de rimpel aangebracht. De draad lost op in kleine nanodeeltjes en zakt in huid. In combinatie met werkzame stof in de draden die als geleider werken kan het nu wel worden opgenomen in de huid. Daardoor wordt de collageen aanmaak gestimuleerd en de rimpel minder zichtbaar. Deze behandeling helpt de huid te beschermen tegen de tekenen van huidveroudering. Het versterkt de elasticiteit van de huid en voegt een natuurlijke glans toe. 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

De rimpels gaan niet weg maar worden wel minder diep. Het geeft een verzachting en verbetering van de kwaliteit van je huid.

Voor het beste resultaat wordt een kuur geadviseerd.

Is het een pijnlijke behandeling?

De behandeling is geheel pijnloos want er worden geen naalden, injecties of iets dergelijks gebruikt. De collageendraden worden met een speciaal tangetje op de huid aangebracht, hierdoor kan er geen schade aan de huid ontstaan en geen blauwe plekken.  Afhankelijk van je huidtype en leeftijd behoudt het resultaat tussen 6-8 maanden. De behandeling is voor zowel mannen als vrouwen geschikt. 

Het resultaat van een kuur: 

  • Het verhoogt de elasticiteit van de huid
  • Hydrateert de huid
  • Verbetert de dichtheid
  • Vervaagt rimpels
  • Verbetert het uiterlijk van pigmentatie
  • Verbetert het volume
  • Geeft een liftend effect
  • Verbetert de kaaklijn
  • Reduceert vergrote poriën
  • Jeugdige uitstraling